Tovább a tartalomra

2016.12.31

2016. december 31. szombat

Feltett szándékom 2017-ben folytatni ezt a blogot is, miután december végén elkezdtem írni a Bécsi Naplót. A Bécsi Napló a Bécshez kapcsolódó témák blogja lesz, mivel azonban számos más téma is érdekel, ami oda tematikusan nem illik, a kulturkoron is megjelenik néha egy-egy írás. Nem gondoltam volna, hogy 2016 (bár számomra a siker és a felemelkedés éve volt) oly’ gyászos és veszteségekkel teli lesz.

2016 januárjában meghalt David Bowie. Két írásban emlékeztem meg róla (1, 2), hátra van még egy vagy esetleg két írás, hogy teljes legyen a sorozat. Az Hommage á sorozat folytatódni fog, hiszen számomra is fontos művészek hallgattak el örökre 2016-ban: Leonard Cohen, George Michael és Prince. Egyik kedvenc színészem volt Anton Yelchin:  örökre emlékezetes marad a Huff-ban nyújtott alakításáért, ahol tinédzsert játszott. Mindössze 27 évesen halt meg júniusban egy szerencsétlen balesetben.

Persze nem csak szomorú témákkal akarok foglalkozni, de ahogy mondani szoktam: élet és halál egy, az öröm és a gyász összetartozik.

Ennek jegyében minden olvasómnak kívánok boldog új évet!

Reklámok

From → Bécs - Wien

Vélemény?

Mit szólsz hozzá?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: